Indonesische rendang (stoofvlees) met sperziebonen & rijst
geschikt voor diabetici
halal
Lees meer
Ingrediënten:
sperziebonen (32%), rijst (30%), rundvlees (14%), kokosmelk, ui, water, zonnebloemolie ongehard, knoflook, gember, sereh, kokos, zout, peper, rode peper, laos, gejodeerd zout, citroensap, palmsuiker, natuurlijk aroma (mosterd, selderij), kurkuma, melasse, glucosestroop, komijn, salamblad, koriander, citroenblad, kardemom, raapzaadolie ongehard, korianderzaad, foelie, kaneel, tarwemeel (tarwe), sojabonen (soja), lavas, tamarinde, stabilisatoren (xanthaangom), conserveermiddelen (E210, E202, E211, E223), voedingszuren (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur), peterselie, limoenblad, kruidnagel, aardappelzetmeel, kemirienoot, chilipeper, laurierblad, nootmuskaat, kleurstoffen (E150c), melkeiwitten (lactose, melk), maltodextrine, suiker.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 448.95 K.joule |
Energie (kcal) | 106.76 K.cal |
Eiwit | 5.14 g |
Vetten | 3.68 g |
Waarvan verzadigd vet | 2.3 g |
Kh | 13.08 g |
Waarvan suiker | 1.57 g |
Zout | 0.5 g |
Allergenen:
soja, melk, noten, selderij, mosterd, sulfiet, tarwe, gluten en rundvlees
Bereidings- & bewaaradvies:
Gekoeld bewaren op maximaal 7 graden. Opwarmen magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 100°C
Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid