Omelet in tomatensaus, Franse groentenmix en aardappelpuree (V) - Copy
geschikt voor diabetici
vegetarisch gerecht
Lees meer
Ingrediënten:
aardappel (34%), water, sperziebonen, wortel (11%), kippenei (eieren), broccoli (7%), bloemkool (5%), lactosevrije koemelk (lactose, melk), verdikkingsmiddel (gemodificeerd aardappelzetmeel, guargom), kippenei-eiwit (eieren), zout, gejodeerd zout, maltodextrine, zonnebloemolie ongehard, raapolie ongehard, gemodificeerd maiszetmeel, palmolie ongehard, lactose (lactose, melk), melkeiwitten (lactose, melk), kruiden & specerijen, uienpoeder, gistextract, raapzaadolie ongehard, palmvet ongehard, champignonpoeder, gehydrolyseerd soja-eiwit (soja), suiker, magere melkpoeder (lactose, melk), glucosestroop, stabilisatoren (xanthaangom), voedingszuren (citroenzuur), aroma, aardappelzetmeel, uien-olie, ui, antioxidanten (E306).
Voedingswaarden:
Energie (kJ) | 265.05 K.joule |
Energie (kcal) | 63.15 K.cal |
Eiwit | 2.76 g |
Vetten | 1.49 g |
Waarvan verzadigd vet | 0.44 g |
Kh | 8.83 g |
Waarvan suiker | 1.42 g |
Zout | 0.55 g |
Allergenen:
Eieren, soja, melk en sulfiet
Bereidings- & bewaaradvies:
Gekoeld bewaren op maximaal 7 graden. Opwarmen magnetron: 4 min. 600W - Oven: 30 min. 100°C