Omelet kaassaus, spinazie & aardappels(V)
geschikt voor diabetici
vegetarisch gerecht
Lees meer
Ingrediënten:
aardappel (34%), spinazie (31%), water, kippenei (eieren), lactosevrije koemelk (lactose, melk), melk (lactose, melk), room (lactose, melk), tarwebloem (tarwe), kippenei-eiwit (eieren), maiszetmeel, palmvet ongehard, zout, maltodextrine, kaas (<1%)(lactose, melk), verdikkingsmiddel (gemodificeerd maiszetmeel), gemodificeerd aardappelzetmeel, gejodeerd zout, zonnebloemolie ongehard, gemodificeerd maiszetmeel, raapolie ongehard, aardappelzetmeel, kruiden & specerijen, zetmeel, palmolie ongehard, melkeiwitten (lactose, melk), lactose (lactose, melk), melksuiker (lactose, melk), suiker, ui, gistextract, raapzaadolie ongehard, aroma (lactose, melk), stabilisatoren (xanthaangom), volle melkpoeder (lactose, melk), voedingszuren (citroenzuur, E262), uienpoeder, natuurlijk aroma (mosterd, selderij), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (tarwe), glucosestroop, wei (lactose, melk), rijstebloem, kaliumzout, palmvet, antioxidanten (E306), citroensap, melkbestanddelen (lactose, melk), emulgatoren (E450).
Voedingswaarden:
Energie (kJ) | 337.35 K.joule |
Energie (kcal) | 80.56 K.cal |
Eiwit | 3.53 g |
Vetten | 3.06 g |
Waarvan verzadigd vet | 1.36 g |
Kh | 9.06 g |
Waarvan suiker | 0.97 g |
Zout | 0.78 g |
Allergenen:
eiren, melk, selderij, mosterd, sulfiet, tarwe en gluten
Bereiding - & bewaar advies:
Gekoeld bewaren op maximaal 7 graden. Opwarmen magnetron: 4 min. 600 w – oven: 30 min. 100 graden.
Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid.