Slavink in jus met spitskool in saus en aardappelpuree
vet- en natriumbeperkt, geschikt voor diabetici Lees meer
Ingrediënten:
spitskool (30%), aardappel (24%), water, varkensvlees (13%), melk (lactose, melk), zonnebloemolie ongehard, zout, paneermeel (tarwe), tarwebloem (tarwe), rundvlees (<1%), tarwezetmeel (tarwe), palmvet ongehard, gemodificeerd aardappelzetmeel, gemodificeerd maiszetmeel, maltodextrine, verdikkingsmiddel (gemodificeerd maiszetmeel), aroma, kruiden & specerijen, specerijenextract, gistextract, gejodeerd zout, glucosestroop, dextrose, varkenseiwit, palmolie ongehard, conserveermiddelen (E202), boteraroma (lactose, melk), melkeiwitten (lactose, melk), lactose (lactose, melk), voedingszuren (E331, E332), ui, tomatenpuree, maisolie, antioxidanten (E301, E306), volle melkpoeder (lactose, melk), uienpoeder, raapzaadolie ongehard, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (tarwe), karamelsuikerstroop, paprika, stabilisatoren (xanthaangom).
Bereidingswijze:
Magnetron: 4 min. 600W Oven: 30 min. 120°C
Voedingswaarden:
energiewaarde:102.73kcal;eiwit:5.36gr koolhydraten:8.27gr;suiker:2.36gr;vet totaal:4.88gr; verzadigd vet:1.77gr; voedingsvezel:1.8gr;zout:0.45gr
Allergenen:
Gluten, soja.
Bewaaradvies:
MAX. BEWAARTEMP. 7°C