Vegetarische schnitzel met jus, sperziebonen en gekookte aardappels
vegetarisch gerecht
geschikt voor diabetici
Lees meer
Ingrediënten:
sperziebonen (36%), aardappel (34%), water, soja (soja), paneermeel (tarwe), zonnebloemolie ongehard, kippenei-eiwit (eieren), tarwebloem (tarwe), tarwezetmeel (tarwe), aardappelzetmeel, azijn, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, gemodificeerd maiszetmeel, gejodeerd zout, verdikkingsmiddel (gemodificeerd aardappelzetmeel), maltodextrine, kruiden & specerijen, tarwegluten (tarwe), soja-eiwit (soja), aroma, gistextract, tomatenpuree, maisolie, vitamine b12, ijzer, natuurlijk aroma (selderij), ui, karamelsuikerstroop, uienpoeder, raapzaadolie ongehard, paprika.
Voedingswaarden:
Energie (kJ) | 340.04 K.joule |
Energie (kcal) | 80.76 K.cal |
Eiwit | 3.77 g |
Vetten | 2.06 g |
Waarvan verzadigd vet | 0.22 g |
Kh | 11.24 g |
Waarvan suiker | 1.36 g |
Zout | 0.72 g |
Allergenen:
eieren, soja selderij, sulfiet, tarwe en gluten
Bereiding - & bewaar advies:
Gekoeld bewaren op maximaal 7 graden. Opwarmen magnetron: 4 min. 600 w – oven: 30 min. 100 graden.
Getoonde afbeelding is een sfeerbeeld en kan afwijken van de werkelijkheid.