Vegetarische cordon bleu met jus, snijbonen provencaalse aardappels
geschikt voor diabetici
vegetarisch gerecht
Lees meer
Ingredienten:
snijbonen (36%), aardappel (33%), water, plantaardig eiwit (tarwe, soja), vegetarische kaas (lactose, melk), paneermeel (tarwe), olijfolie ongehard, zonnebloemolie ongehard, palmolie ongehard, kippenei-eiwit (eieren), azijn, gemodificeerd maiszetmeel, tarwebloem (tarwe), kruiden & specerijen, aardappelzetmeel, boter (room, zuursel) (lactose, melk), zout, aroma (selderij, eieren), gejodeerd zout, tarwezetmeel (tarwe), melkeiwitten (lactose, melk), gemodificeerd aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel (gemodificeerd aardappelzetmeel), maltodextrine, rookaroma, dextrose, voedingszuren (E339, citroenzuur), gistextract, tomatenpuree, maisolie, stabilisatoren (E452), kleurstoffen (E172), ijzer, ui, karamelsuikerstroop, uienpoeder, raapzaadolie ongehard, paprika, citrusvezel.
Voedingswaarden:
Energie (kJ) | 360.39 K.joule |
Energie (kcal) | 85.99 K.cal |
Eiwit | 4.51 g |
Vetten | 3.63 g |
Waarvan verzadigd vet | 1.03 g |
Kh | 7.59 g |
Waarvan suiker | 0.26 g |
Zout | 0.8 g |
Allergie-informatie:
Eieren, soja, melk, selderij, sulfiet, tarwe en gluten